Start to Run september

In september start AV ARGO wederom het succesvolle hardloopprogramma Start to Run. Altijd al verantwoord willen leren hardlopen zonder blessures en met een club leuke mensen? Schrijf je dan direct in!

Weet je zeker dat je goed leert hardlopen?

Atletiekvereniging ARGO uit Doetinchem verzorgt al meer dan 10 jaar speciale cursussen voor beginners. En elk jaar overtreffen we de verwachtingen van de deelnemers weer opnieuw. In maart van dit jaar zijn bijna 70 mannen, vrouwen, zonen en dochters begonnen aan de zes-weekse cursus (in het hele land 5000 deelnemers). Na afloop vulden ze allemaal een enquête in. In Doetinchem werden de hoogste scores behaald, met onder andere een 8,9 voor het totale programma en een 9,2 voor de vier trainers die de groep hebben begeleid en getraind. En het mooiste is dat iedereen door is blijven lopen. Daarom zijn we er zo zeker van: hardlopen leer je het beste met het Start to Run programma bij ARGO in Doetinchem.

Met Start to Run weet je het zeker!

Zaterdag 5 september start op onze trainingsaccommodatie op sportpark De Bezelhorst een nieuwe cursus Start to Run. Na zes weken trainen kun je op de zevende zaterdag al zo’n 20-25 minuten achter elkaar hardlopen! Enthousiaste en zeer ervaren en speciaal geschoolde looptrainers en vele gezellige loopmaatjes wachten je elke zaterdag op voor een energieke training in het park, het bos of op de atletiekbaan. Je conditie verbetert met de week, en dat voel je: je wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën. Wie heeft er nog een excuus om op de bank te blijven zitten? Kom naar buiten en sport met ons mee!

 

Je krijgt veel meer dan alleen een fit lichaam als je meedoet aan Start to Run! Je ontvangt ook een functioneel hardloopshirt in jouw maat, drie edities van het tijdschrift Runner’s World én het speciale Start to Run Magazine, vol beginnerstip en weetjes. Daarnaast kun je meedoen aan een extra training op donderdagavond (die wij zelf aanbieden), kun je na afloop lekker douchen en krijg je gratis een kop thee of koffie. Nog meer extra’s van ARGO voor jou: online begeleiding (facebook en email), drie subgroepen voor trainen op je eigen niveau, oefeningen voor je rompstabilieteit én persoonlijke adviezen van een Cesar oefentherapeut over blessures en –preventie.   

 

Duizenden lopers gingen je voor en zijn via Start to Run aan een veilige en gezonde hardloop carrière begonnen. Maak ook zo’n goede, gezonde en zekere start, samen met loopmaatjes uit je eigen omgeving en laat je begeleiden door deskundige en ervaren trainers van AV ARGO.

 

Meer informatie of direct inschrijven: www.starttorun.nl (locatie Doetinchem)