Straatvoetbal 2017

Op 9 juni op het marktplein in de binnenstad van Doetinchem. Inschrijven is nu mogelijk.

Op 9 juni vindt het straatvoetbaltoernooi plaats op het marktplein in de binnenstad van Doetinchem. In twee leeftijdscategorieën wordt er gestreden om de titel.

Aanmelden:

Via het inschrijfformulier
Of via WhatsApp: Stuur de teamnaam naar: 06 41 88 76 70 
Of via Mail: Stuur een mail naar c.stokman@sportservicedoetinchem.nl


De winnaar gaat naar de KNVB Games op 1 juli in de jaarbeurs Utrecht!

Er wordt gespeeld in twee leeftijdscategorieën: 8 t/m 10 jaar en 11 t/m 12 jaar. In beide leeftijdscategorieën is er een jongenspoule en een meidenpoule. Gemengde teams spelen mee in de jongenspoule. Er wordt 4 tegen 4 gespeeld zonder keepers. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 spelers. Wij zijn verplicht om van alle kinderen zijn of haar geboortedatum te controleren. Alle spelers zijn daarom verplicht een kopie van het legitimatiebewijs mee te nemen.

Naast de wedstrijden zijn er diverse EK activiteiten op het marktplein. Dit is ter promotie van het EK vrouwenvoetbal, deze is van 16 juli t/m 6 augustus 2017.
Er is muziek, je kunt kijken hoe vaak je hoog kunt houden op het officiële EK Keepie Uppie doek, mikken bij voetbalgolf en je behendigheid of coördinatie verbeteren bij het voetbalparcours. De mascotte Kicky komt ook nog even kijken en jullie aanmoedigen!

Meer informatie via Carla Stokman van Sportservice Doetinchem:
M: 06-41887670
E: c.stokman@sportservicedoetinchem.nl