Studiemiddag sport, bewegen en gezondheid

Op donderdagmiddag 28 november organiseert Sportservice Doetinchem de eerste Doetinchemse studiemiddag voor het primair onderwijs gericht op sport, bewegen en gezondheid. Uit het werkveld krijgen wij regelmatig het verzoek tot bijscholing, inspiratie en het delen van kennis. Daarom gaan wij met veel trots een Doetinchem brede studiemiddag organiseren voor alle basisschoolleerkrachten die werkzaam zijn op één van de scholen uit de gemeente Doetinchem.

Datum: donderdagmiddag 28 november 2019

Locatie: De Bongerd, de bongerd 81, Doetinchem

Programma

14:30 – 15:00 uur        Inloop

15:00 – 15:30 uur        Plenair welkomstwoord *

15:30 – 16:15 uur        Workshopronde 1

16:30 – 17:15 uur        Workshopronde 2

17:15 – 17:30 uur        Afsluiting

17:30 uur                     Mogelijkheid tot een hapje en drankje

Hans Stroes is één van de gastsprekers tijdens deze middag. Hij verzorgd de plenaire start en daarnaast verzorgd hij ook twee workshops. Hans is eigenaar van Scholings- en Adviesbureau ‘Stroes in Beweging’, was vakleerkracht bewegingsonderwijs, bewegingsconsulent en docent aan de ALO en PABO. Daarnaast is Hans medeauteur van ‘Basislessen Bewegingsonderwijs’, methode voor de gymlessen.

Workshops

Tijdens deze middag heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan twee workshops. Over de volgende onderwerpen worden workshops gegeven:

  • Bewegend leren.
  • Schoolplein.
  • Differentiatie in de gymles.
  • Aanpassingen in de gymles.
  • Hoe ga ik om met kinderen die motorisch achterlopen?

De workshop bewegend leren wordt verzorgd door Hans Stroes. Wilt uw school/bouwteam aan de slag met bewegend leren? Dan raden wij u aan om met het hele team te komen. De workshop is een ware inspiratie voor het hele team. Daarna kunt u direct aan de slag! Wilt u meer informatie over de workshops? Klik dan hier.

Inschrijven

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag deelnemen aan deze middag? Schrijf u dan nu in via deze link. Inschrijven is mogelijk tot en met 14 november 2019. Momenteel zijn de inschrijvingen gesloten. Wilt u deze middag alsnog graag bijwonen? Stuur dan een e-mail naar Suzanne ter Horst, s.terhorst@sportservicedoetinchem.nl en we kijken naar de mogelijkheden.

Het belooft een interactieve en gezellige middag te worden! Na deze studiemiddag gaat u met voldoende handvatten naar huis die u direct kunt toepassen.

Meer informatie?

Voor vragen kunt u contact opnemen met Suzanne ter Horst (buurtsportcoach jeugd).

T: 06-28246230

E: s.terhorst@sportservicedoetinchem.nl

Met sportieve groet,

Team Sportservice Doetinchem