Succesvolle start Walking Football

Onder leiding van walking football trainer Peter Aal hebben 12 geïnteresseerden kennis gemaakt met het nieuwe aanbod bij vv Doetinchem. Aanbod dat vanaf heden wekelijks aangeboden wordt.

Leden, oud-voetballers en geïnteresseerden uit de wijk kwamen op 23 mei naar vv Doetinchem om van start te gaan met walking football. Walking football is een aangepaste voetbalvorm voor de doelgroep die de voetbalsport fysiek niet meer aan kan. Met een aantal aangepaste regels komen oude voetbalkwaliteiten weer boven en hebben de deelnemers een gezellige middag.

Tevens waren er deze middag een aantal walking football spelers aanwezig uit Didam en Westervoort, om de aanwezigen te laten zien hoe de sport in zijn werk gaat. Na een warming up en een aantal spelvormen met de bal is er gezamenlijk een wedstrijd gespeeld. VV Doetinchem kijkt terug op een succesvolle dag en hoopt dat er nog veel meer geïnteresseerden zijn die deel willen aan dit aanbod.  

Wilt u ook meedoen?

Walking football is te beoefenen door iedereen op een eigen niveau. Hier wordt tijdens de training rekening mee gehouden. Walking football wordt vanaf heden elke woensdagmiddag aangeboden van 13.30 – 14.30 uur bij vv Doetinchem, Bezelhorstweg 85. Kom gerust eens langs en maak kennis met deze sport. Neem voor meer informatie contact op via info@vvdoetinchem.nl.

Voor meer informatie over dit aanbod kunt u ook contact opnemen met buurtsportcoach Manon Zwakenberg via m.zwakenberg@sportservicedoetinchem.nl of telefonisch via 06-41 88 77 06