Themabijeenkomst sponsoring 2.0 voor sportverenigingen

Ten tijde van crisis heeft ook een sportvereniging te maken met teruglopende inkomsten en kan het werven van (extra) sponsoren zorgen voor de oplossing. Om te komen tot een goed verhaal en een juiste aanpak organiseert Sportservice Doetinchem de themabijeenkomst Sponsoring 2.0.

Ten tijde van crisis heeft ook een sportvereniging te maken met teruglopende inkomsten en kan het werven van (extra) sponsoren zorgen voor de oplossing. Om te komen tot een goed verhaal en een juiste aanpak organiseert Sportservice Doetinchem de themabijeenkomst Sponsoring 2.0. Expert Allard Jongsma neemt de sportverenigingen mee om te achterhalen wie ze zijn en waar ze voor staan. Waar moet je als (sponsor)wervende organisatie rekening mee houden? Allard Jongsma gaat interactief aan de slag met de aanwezigen om ze handvatten aan te reiken die helpen bij het nog effectiever werven van sponsoren. Uiteindelijk gaat iedere vereniging naar huis met een actieplan met concrete acties waar de vereniging de komende maand mee aan de slag kan gaan!

Kortom, een inspirerende en interactieve bijeenkomst waar je als vereniging de nodige ideeën op kan doen om nog meer sponsoren aan jouw vereniging te binden!

Voor wie?

De themabijeenkomst is bedoeld voor bestuursleden en commissieleden sponsoring en communicatie van sportverenigingen uit Doetinchem, Gaanderen en Wehl.

Kosten?

Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van deze themabijeenkomst.

Datum, tijd en locatie

De themabijeenkomst vindt plaats op woensdagavond 20 november 2013. De inloop is vanaf 19.00 uur waarna de bijeenkomst start om 19.30 uur en duurt tot +/- 22.00 uur.

De locatie wordt opgenomen in de bevestigingsmail.

Aanmelden?

Er is een maximum van 2 deelnemers per sportvereniging gesteld. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Mike Bouwmeester met daarin de naam, functie en vereniging waar de deelnemer(s) actief zijn. Aanmelden kan tot uiterlijk 11 november 2013.

Vragen?

Heb je nog vragen over de themabijeenkomst, neem dan contact op met Mike Bouwmeester via de mail of telefonisch door te bellen naar 06 – 41 88 77 06.