Themabijeenkomst subsidie en fondsenwerving

Op donderdagavond 22 juni organiseert sportservice Doetinchem een themabijeenkomst gericht op subsidie en fondsenwerving. Deze bijeenkomst is speciaal voor sportverenigingen uit Doetinchem, Gaanderen en Wehl.

De tijd is voorbij dat het (subsidie)geld niet op kon. Door bezuinigingen zijn er steeds minder subsidies en de overheid is ook kritischer bij de besteding van het subsidiegeld. Betekent dit dat we geen aandacht hoeven te hebben voor de kansen die subsidies en fondsen te bieden hebben? Nee, want verenigingen die creatief zijn en weten wat de overheid belangrijk vindt, slagen er nog steeds in subsidies binnen te halen. 

Uit gesprekken met verenigingsbestuurders en de ambitiemonitor die in 2016 is uitgezet blijkt dat veel verenigingen vragen en behoefte hebben aan ondersteuning gericht op subsidie- en fondsenwerving. Om u zicht te geven op de kansen en mogelijkheden die er zijn voor uw vereniging organiseert Sportservice Doetinchem de themabijeenkomst Subsidie en fondsenwerving op donderdagavond 20 april.

Ben Moonen is specialist op het vlak van sport en subsidies en heeft veel kennis en ervaring als subsidieadviseur, projectleider en docent. Hij gaat deze avond met u aan de slag om u te informeren over de mogelijkheden die er zijn en welke concrete subsidies en fondsen voor u interessant zijn.

Kortom, een inspirerende en interactieve bijeenkomst waar u als vereniging uw subsidiekansen kan ontdekken.  Indien er binnen uw vereniging een vraagstuk speelt betreffende een project of subsidie vragen wij u dit te vermelden op  het inschrijfformulier. Deze vraagstukken worden actief meegenomen bij de invulling van de workshop.


Voor wie?

De themabijeenkomst is bedoeld voor bestuursleden, commissieleden en enthousiaste vrijwilligers die meer willen weten over de mogelijkheden betreffende subsidie en fondsenwerving van sportverenigingen uit Doetinchem, Gaanderen en Wehl.


Datum, tijd en locatie

De themabijeenkomst vindt plaats op donderdagavond 22 juni 2017 van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur. U bent allen welkom op het Graafschapcollege locatie Sport en bewegen, Houtmolenstraat 9 in Doetinchem. De inloop vindt plaats vanaf 19.00 uur.


Aanmelden?

U kunt zich inschrijven middels het inschrijfformulier. Indien u met meerdere mensen van uw vereniging aanwezig bent, verzoeken wij u allen een apart inschrijfformulier in te vullen. Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 16 april. Er zijn geen kosten verbonden aan deze themabijeenkomst.

 Voor vragen kunt u contact opnemen met Manon Zwakenberg via m.zwakenberg@sportservicedoetinchem.nl of telefonisch via 06-41887706.