Vacature communicatiemedewerker

Wij zijn op zoek naar een communicatiemedewerker die ons team komt versterken!

Communicatiemedewerker (0,6 - 0,8 fte)

Heb jij passie voor sport en bewegen, het verenigingsleven én communicatie? Ben jij goed met tekst en beeld en weet jij hoe je met creatieve content de Doetinchemmers in beweging krijgt? Dan zoeken we jou!

Sportservice Doetinchem is het lokale sportloket van de gemeente Doetinchem. Wij informeren, adviseren, begeleiden en ondersteunen sportverenigingen en alle inwoners van de gemeente Doetinchem. Ons doel is om een actieve en gezonde leefstijl te bereiken onder alle inwoners. Sportservice Doetinchem geeft in dit kader onder andere uitvoering aan de programma’s;  Sport en bewegen in de buurt, Jongeren op Gezond Gewicht en het Meer Bewegen voor Ouderen. Wegens de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een communicatiemedewerker voor minimaal 24 uur.

Jouw werkzaamheden?
Als communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor een optimale interne, externe en corporate communicatie van onze organisatie. Je zorgt ervoor dat onze programmering en onze organisatie optimaal bij sporters, inwoners, verenigingen, maatschappelijke organisaties, partners en stakeholders onder de aandacht worden gebracht. 

Samen met collega’s en externe partners maak je zichtbaar hoe wij gaan voor gezonde en vitale inwoners. De inhoud van jouw werkzaamheden is daarbij zeer divers en uitdagend. Zo houd jij je op het ene moment bezig met het plaatsen van de online communicatie over al ons aanbod. Om vervolgens persberichten te schrijven, flyers vorm te geven, ons jaarverslag te publiceren of onze website verder te verbeteren. Je bent de sparringpartner voor de buurtsportcoaches om de juiste communicatiemiddelen bij projecten in te zetten en de juiste snaar bij de doelgroep te raken.

Wat zijn je taken?

  • Het schrijven van nieuwsbrieven & persberichten
  • Het ontwerpen van flyers, folders
  • Het beheren van de website
  • Het ondersteunen van de buurtsportcoaches met het positioneren van projecten
  • Inzetten van social media
  • Planningen beheren en agenderen

Wat vinden wij belangrijk?
We zoeken een communicatieve duizendpoot die van aanpakken houdt. Jij bent als geen ander in staat onze passie voor sport en bewegen glashelder aan anderen over te brengen. Je legt gemakkelijk contacten en bent in staat zelfstandig, maar ook in een team te werken. Je bent in staat om kennis en ervaringen te delen met je collega buurtsportcoaches en vakleerkrachten LO om zo je bijdrage te leveren om gezamenlijk de sportbeleving in Doetinchem naar een hoger niveau te brengen. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio. Daarnaast breng je relevante kennis en ervaring mee om onze communicatie verder te ontwikkelen. 

Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van communicatie, hebt ervaring in een vergelijkbare functie en bent een kei in online communicatie en het gebruik van social media. Enige ervaring met vormgeving is een pre. Met jouw creativiteit ben jij als geen ander in staat zelf aansprekende content te ontwikkelen. En inherent aan jouw passie voor sport en het verenigingsleven ben jij bereid op flexibele tijden te werken.  Daarnaast heb jij affiniteit met sporten, bewegen en vitaliteit; kennis van Indesign en geen 9-tot-5-mentaliteit.

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende en verantwoordelijke baan waarbij je in dienst komt van Sportservice Doetinchem. In eerste instantie betreft het een tijdelijke functie voor 0,6-0,8 fte voor een jaar, maar met de intentie het dienstverband te verlengen. Je standplaats is het kantoor van Sportservice Doetinchem. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van maximaal € 3.200,- bruto per maand (schaal 8 CAO Sport, 38 uur per week).

Meer informatie?

Heb je vragen over de functie of procedure? Neem dan contact op met Madelon Nolsen, Sportservice Doetinchem via 06-39018645.

Ben jij op zoek naar ons?

Ben jij de enthousiaste teamplayer die ons team komt versterken? Je kunt tot en met 14 juli 2019 solliciteren door een CV en motivatie te sturen naar contact@sportservicedoetinchem.nl. Graag zien wij de creativiteit waar jij over beschikt terugkomen in jouw sollicitatie.

De eerste ronde sollicitatiegesprekken vinden plaats op: donderdag 18 juli. De tweede ronde staat gepland voor maandag 22 juli.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.