Vacature coördinator buurtsportcoaches

De gemeente Doetinchem wil een actieve en gezonde leefstijl bereiken onder alle inwoners en neemt daarom deel aan het programma Sport en bewegen in de buurt.

In dit kader heeft de gemeente de opdracht verstrekt aan Sportservice Doetinchem om uitvoering te geven aan het projectplan buurtsportcoaches. In dit projectplan is gefaseerd inzet voorzien van 5,8 fte nieuwe buurtsportcoaches.

Stichting Sportservice Doetinchem is een onafhankelijke stichting. De stichting is opgericht om de sportverenigingen en de individuele sporters uit de gemeente Doetinchem te ondersteunen.

Het werkgeverschap van de buurtsportcoaches past in de doelstellingen en ambities. Op basis van het projectplan is Sportservice Doetinchem momenteel op zoek naar een Coördinator buurtsportcoaches (0,8 fte).

Je werkzaamheden?

Als coördinator buurtsportcoaches heb je een hele belangrijke leidinggevende, coördinerende en verbindende rol en moet je vooral de samenhang tussen de verschillende programma’s, activiteiten en mensen bewaken. Je bewaakt en stelt het projectplan bij en bent hierbij gericht op zowel de interne alsook externe processen. Zeker in de startfase wordt veel ondernemingszin van je gevraagd, omdat er nog veel opgezet en ontwikkeld moet worden. Je werkt nauw samen met de manager van Sportservice Doetinchem en hebt een stimulerende en coachende rol richting alle buurtsportcoaches. Inhoudelijk geef je leiding aan de nieuwe buurtsportcoaches.

Wat zijn je taken?

  • Bewaken van de algemene voortgang
  • Inhoudelijk aansturen van de buurtsportcoaches
  • Coördineren van het Meer Bewegen voor Ouderen
  • Verzorgen van alle interne en externe communicatie
  • Uitvoeren en bijstellen van het projectplan
  • Organiseren, voorbereiden en leiden van alle operationele overlegsessies
  • Voorbereiden en begeleiden van de beoogde onderzoeken
  • Ontwikkelen van formats voor werkplannen, jaarplannen, evaluatieformulieren etc.

Je profiel?

Jij bent een ondernemende en stevige persoonlijkheid die uitdagingen niet uit de weg gaat.

Je hebt aantoonbare ervaring in het maatschappelijk domein (sport, zorg, welzijn) vooral op management/beleidsniveau. Je hebt leidinggevende ervaring, beschikt over kennis van de verschillende doelgroepen en hebt inzicht in de werkwijze van gemeente, scholen, zorginstellingen en sportverenigingen. Je bent een netwerker en bruggenbouwer. Daarnaast beschik je over goede communicatie vaardigheden zowel in woord als geschrift en ben je vaardig in het vormgeven en ordenen van werkprocessen. Je beschikt over overtuigingskracht en bent in staat mensen te overtuigen en motiveren.

Je hebt een afgeronde opleiding op tenminste HBO-niveau (bijv. ALO, Sportmanagement, Sport Economie en Communicatie) en bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over eigen vervoer.

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende en verantwoordelijke baan en je komt in dienst bij Sportservice Doetinchem. In eerste instantie betreft het een tijdelijke functie voor 0,8 fte tot 1 december 2015, maar met de intentie het dienstverband te verlengen. Je standplaats is het kantoor van Sportservice Doetinchem Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van maximaal € 3.130,- bruto per maand (schaal 9 CAO Sport, 38 uur per week).

Meer informatie?

Heb je vragen over de functie of procedure? Neem dan contact op met Madelon Nolsen, manager van Sportservice Doetinchem via 06-39018645.

Solliciteren?

Ben jij de teamplayer die ons team komt versterken? Je kunt tot en met zondag 13 juli 2014 solliciteren door een CV en motivatie te sturen naar m.nolsen@sportservicedoetinchem.nl.

De eerste ronde sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 17 of vrijdag 18 juli 2014. De tweede ronde vindt plaats op maandag 21 of woensdag 23 juli 2014.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.