Verenigingsmonitor 2020

Dinsdag 7 april 2020 hebben alle sportverenigingen uit Doetinchem de Achterhoekse verenigingsmonitor ontvangen. Via deze vragenlijst willen we in kaart brengen hoe verenigingen in de gemeente Doetinchem en de Achterhoek ervoor staan en welke behoefte er is aan ondersteuning.

Deze vragenlijst is een initiatief van de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Montferland, Oost-Gelre, Oude IJsselstreek, Winterswijk en lokale sportservicebureaus. Verenigingen worden gevraagd deze monitor in te vullen voor 1 mei 2020. Alle verenigingen hebben hiervoor per e-mail een link ontvangen. Vanaf eind mei zijn de resultaten van de monitor terug te vinden op deze website. De resultaten worden gespecificeerd voor de regio Achterhoek en voor iedere gemeente afzonderlijk. Verenigingen zullen van ons ook per e-mail een terugkoppeling ontvangen.

Een overzicht van de gehele vragenlijst is te vinden in dit PDF bestand. Dit bestand is een uitdraai van de vragenlijst en voldoet daarom niet aan de gewenste lay-out. In dit bestand kunt u echter wel alle vragen terugvinden, indien u hier met een collega bestuurder over wilt sparren.

Voor vragen over de verenigingsmonitor kunt u contact opnemen met Manon Zwakenberg via m.zwakenberg@sportservicedoetinchem.nl of telefonisch via 06-41887706.

Te downloaden: