Wandelprogramma: ‘Jouw Wandeluitdaging’!

Wilt u graag een eerste stap zetten naar een gezonde leefstijl? Ga dan deze wandeluitdaging aan! Jouw Wandeluitdaging is het gratis online wandelprogramma dat u uitdaagt en helpt wekelijks zelfstandig te wandelen op een niveau dat bij u past. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om naast het online wandelprogramma wekelijks te gaan wandelen met de buurtsportcoach.

Vanaf 1 juli kunt u zich via www.sportservicedoetinchem.nl inschrijven voor  dit wandelprogramma. Per e-mail ontvangt u elke maand een wandelschema met wandeltrainingen en –tips en dat een half jaar lang!  Naast het wandelschema is het vanaf woensdag 2 september mogelijk om in een periode van 12 weken wekelijks te wandelen met de buurtsportcoach van Sportservice Doetinchem. Er zal vanuit wisselende startlocaties worden gewandeld. Uiteraard op 1.5 meter afstand. Zo bouwt u samen met andere deelnemers gestaag toe naar het volbrengen van een 5 km wandeling.  

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met buurtsportcoach Rob Wentink. Stuur een e-mail naar r.wentink@sportservicedoetinchem.nl of telefonisch via 06-28246158. Gaat u met ons de uitdaging aan?