Wandelprogramma: ‘Jouw Wandeluitdaging’!

Wilt u graag een eerste stap zetten naar een gezonde leefstijl? Ga dan deze wandeluitdaging aan! Jouw Wandeluitdaging is het gratis online wandelprogramma dat u uitdaagt en helpt wekelijks zelfstandig te wandelen op een niveau dat bij u past. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om naast het online wandelprogramma wekelijks te gaan wandelen met een buurtsportcoach.

 ‘Jouw Wandeluitdaging’ is een samenwerking  van de Bas van de Goor Foundation en Sportservice Doetinchem. Beide organisaties hebben als doel om mensen te helpen bij het verbeteren van hun leefstijl en gezondheid.

Per e-mail ontvangt u elke maand een wandelschema met wandeltrainingen en –tips. Een half jaar lang. Naast het online wandelschema is het vanaf woensdag 2 september mogelijk om in een periode van 12 weken wekelijks te wandelen met een buurtsportcoach vanaf 14.00 uur. Er zal vanuit wisselende startlocaties worden gewandeld. Uiteraard op 1.5 meter afstand. Zo bouwt u samen met andere deelnemers gestaag toe naar het volbrengen van een 5 km wandeling.  

Bent u enthousiast geraakt en lijkt het u een ideale opmaat naar een gezondere leefstijl. Schrijf u dan in via onderstaande link:

Klik hier voor de link.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met buurtsportcoach Rob Wentink. Stuur een e-mail naar r.wentink@sportservicedoetinchem.nl of telefonisch via 06-28246158. Gaat u met ons de uitdaging aan?