Waterpret in Dichteren, de Huet, Overstegen en Noord!

Om de vakantie sportief te in te luiden organiseert de sportbuurtwerker in diverse wijken het Waterspektakel. Kinderen vanaf 6 jaar zijn uitgenodigd om op 22 juli en 23 juli actief bezig te zijn met water.

Het Waterspektakel

Tijdens het waterspektakel zal er een 23 meter lange buikschuifbaan aanwezig zijn. Daarnaast kunnen de kinderen ook andere waterspelletjes spelen.

Het Waterspektakel zal voor de kinderen uit de wijken Dichteren en De Huet plaatsvinden op 22 juli van 12.00 uur tot 16.00 uur bij de accommodatie van VV VIOD gelegen aan Sicco Mansholtsweg 2. Voor de kinderen uit de wijken Noord en Overstegen zal op 23 juli van 12.00 tot 16.00 uur het Waterspektakel plaatsvinden rondom buurtcentrum de Daele gelegen aan de Stevinlaan 9.

Tijdens de activiteit krijgen de kinderen een bekertje ranja en een gezonde snack.

Slecht weer?

Mocht het op die data slecht weer zijn waardoor het niet mogelijk is om de activiteit door te laten gaan dan is er een sport en spel instuif in de gymzaal van het Kleurrijk in Dichteren en in de gymzaal aan de Rossinilaan in Overstegen.

Aanmelden en kosten

Aan het begin van de activiteit kunnen kinderen zich aanmelden. Het waterspektakel is gratis toegankelijk.

Vragen?

Wilt u meer informatie over de desbetreffende activiteit? Dan kunt u contact opnemen met Angelique Rozeboom, sportbuurtwerker jeugd.

E: a.rozeboom@sportservicedoetinchem.nl
Tel: 06-41887670
W: www.sportservicedoetinchem.nl