Webinar ´Verenigen op creatieve wijze´

Sportservice Doetinchem organiseert voor verenigingen voor het eerst een online themabijeenkomst!

Het zijn rare tijden. Alle activiteiten op de sportvelden liggen stil en voorlopig mag er nog niet gesport worden. Ook zijn veel competities afgelast en betekent dit voor veel verenigingen het einde van het sportseizoen. Ondertussen zitten leden niet stil, wil iedereen in beweging blijven en is de verleiding om een andere individuele ongeorganiseerde sport te proberen erg groot. Een moment waarop leden kunnen besluiten het roer om te gooien.

Juist in deze tijden is het als vereniging belangrijk je te verenigen. De binding met je leden te houden, in contact te blijven en op een andere wijze de leden onderdeel te laten zijn van jouw club. Voordat ze straks niet meer terug komen.

Op woensdagavond 22 april organiseren wij samen met Start2Create een webinar ‘Verenigen op creatieve wijze’. Het doel van de online sessie is mensen te inspireren en anders te laten denken. We werken in deze webinar met voorbeelden, video fragmenten en ander beeldmateriaal. Ook maak je kennis met wat creatief denken is, wat het doet in het brein en wat je ermee kan.  Alles is een aanzet tot anders denken. Door deze invulling proberen we samen met jou antwoord te vinden op de vraag: Hoe verenigen we ons in tijden van corona?

De webinar vindt plaats op woensdagavond 22 april om 19.30 uur en duurt 45-60 minuten. Je kunt je aanmelden via onderstaande link en ontvangt vooraf een e-mail waar je de online sessie kan volgen. Achteraf nemen wij contact met u op om aan deze sessie een passend en concreet vervolg te geven.   

Klik hier om je aan te melden voor de webinar ‘Verenigen op creatieve wijze’