Werkconferentie 'Energiek Vooruit' voor o.a. sportverenigingen

Besparen op energiekosten, een vitale investering voor de sportvereniging!

Wilt u meer weten over kostenbesparing door energiebesparing en de laatste stand van zaken rond andere duurzame oplossingen? De werkconferentie 'Energiek Vooruit' geeft u veel informatie met praktische werkateliers en een uitgebreide infomarkt over energiebesparing bij sportverenigingen en zwembaden. U bent van harte welkom op donderdag 18 september 2014 van 16.30 - 21.00 uur, Papendal Arnhem. Toegang is gratis.

Tijdens de conferentie ‘Energiek Vooruit’ staat de duurzame toekomst van de sportvereniging centraal. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt ingezoomd op energiebesparing en energieopwekking in bestaande bouw en nieuwbouw, de financiering, energiezuinig zwemmen, multifunctioneel gebruik en de inzet van energiescans. De praktijkvoorbeelden laten zien dat investeren in energiebesparende maatregelen ook de clubkas in een gezonde conditie houdt! 

Voor wie

Bent u verenigingsbestuurder of bent u vanuit de gemeente betrokken bij sportaccommodaties en ruimtelijke ordening, dan is deze conferentie echt iets voor u!