Wil jij ook beginnen met hardlopen?

Start to run

De wind door je haar, de frisse lucht, de grond onder je voeten en het gevoel van vrijheid: maak het mee tijdens de 6-weekse cursus Start to Run.

Bij Atletiekvereniging ARGO in Doetinchem begint zaterdag 9 maart een nieuwe cursus Start to Run. In 6 weken bouw je op van 1 naar zo’n 20 minuten hardlopen en je leert ook alle beginnerstrucs. Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten je elke zaterdag op voor een energieke training op en rond de atletiekbaan. Je conditie verbetert en dat voel je: je wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën. Wie heeft er nog een excuus om op de bank te blijven zitten? Ga mee naar buiten!

Je krijgt veel meer dan alleen een fit lichaam als je meedoet aan Start to Run! Je ontvangt ook een functioneel hardloopshirt, drie edities van het tijdschrift Runner’s World én het speciale Start to Run Magazine, vol beginnerstip en weetjes. Je bent voor vier maanden lid van de Atletiekunie zodat je verzekerd bent tijdens de trainingen en je krijgt korting op producten van de Atletiekunie en de hardloopspeciaalzaak in Doetinchem.

Start to Run is al jaren dé manier voor beginnende lopers om daadwerkelijk de stap richting loopsport te zetten. Op laagdrempelige manier maakt de sporter kennis met het lopen in zijn eigen omgeving. En dat alles begeleid door deskundige trainers van ARGO. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om al twee weken eerder bij ARGO met een proefles te beginnen. Ideaal als je eerst wel eens wilt ervaren hoe alles ‘loopt’ tijdens de cursus voordat je je inschrijft. Je kunt dan ook de aanwezige trainers de vragen of twijfels voorleggen die je mogelijk nog hebt. Hiervoor hoef je je niet apart aan te melden. De zogenaamde pre-start to run bijeenkomsten zijn op zaterdag 23 februari en 2 maart, van 0930 tot 1045 uur bij ARGO op sportpark de Bezelhorst in Doetinchem

Meer informatie en/of direct inschrijven kan via www.starttorun.nl of www.argoatletiek.nl.