Workshop 'Goede Zaken' ter voorbereiding op de Meet & Match markt

Bent u een stichting, vereniging of maatschappelijke organisatie  die de Meet en Match Markt Doetinchem 2014 wil bezoeken? Meld u dan aan voor de workshop ‘Goede Zaken’. ´Goede Zaken´ is een praktische workshop met veel praktijkvoorbeelden en volop ruimte voor uw vragen. 

De Rabobank Foundation biedt u deze workshop gratis en zonder verplichtingen aan.

Waarom meedoen?
Naast een leuke en leerzame avond levert de workshop 90% kans op een succesvolle beursvloermatch op de Meet en Match Markt!

  • U leert wat bedrijven kunnen bijdragen aan uw belangrijkste plannen en wensen en waarom zij dat doen;
  • U weet na de workshop wat u aan bedrijven kunt vragen en wat uw organisatie te bieden heeft;
  • U krijgt tips over de Do´s en Don´ts in de samenwerking;
  • U krijgt uitleg over de Meet en Match Markt.

Overige informatie
De workshop ‘Goede Zaken’ vindt plaats op dinsdagavond 16 september a.s. om 19.30 uur. Locatie wordt t.z.t. bekend gemaakt. Deelnemers ontvangen na afloop een documentatiemap. Deze workshop is bedoeld voor verenigingen, stichtingen en instellingen in de gemeente Doetinchem en is zowel geschikt voor de kleinere vrijwilligersorganisaties als voor grotere ideële organisaties. Zie ook www.goedezaken.eu.

Uw aanmelding
Per organisatie kunnen maximaal twee personen deelnemen. Vol is vol dus meld u snel aan om zeker te zijn van een plek.
Aanmelden kan hier.  

‘Goede Zaken’ is een uitstekende voorbereiding op de Meet en Match Markt welke op 9 oktober a.s. van 17.30 uur tot 19.00 uur zal plaatsvinden in de S.A.Z.A. Topsporthal te Doetinchem.

Winst voor verenigingen en stichtingen
Nieuwe samenwerkingen van maatschappelijke organisaties onderling of met een bedrijf kan veel kennis opleveren. Op de Meet en Match Markt ontmoeten de deelnemers in korte tijd veel potentiële partners en maken kennis met betrokken bedrijven die veel kunnen bieden. Zoals kennis en kunde, helpende handen, nieuwe netwerken, contacten met andere bedrijven, middelen, materialen, diensten en producten en nieuwe communicatiemogelijkheden.