Workshop 'Goede zaken' vanuit Doetinchemse Uitdaging

De Doetinchemse Uitdaging organiseert, in samenwerking met de Rabofoundation, de gratis workshop 'Goede Zaken'.

Bent u een stichting, vereniging of instelling die de Meet en Matchmarkt wil bezoeken? Meld u dan aan voor de gratis workshop ‘Goede Zaken’ via een mail aaninfo@doetinchemseuitdaging.nl. ´Goede Zaken´ is een praktische workshop met veel praktijkvoorbeelden en volop ruimte voor uw vragen. De Rabobank biedt u deze workshop gratis en zonder verplichtingen aan.

Waarom meedoen?

Naast een leuke en leerzame avond levert de workshop 90% kans op een succesvolle beursvloermatch op de Meet en Matchmarkt! U leert wat bedrijven kunnen bijdragen aan uw belangrijkste plannen en wensen en waarom zij dat doen, u weet na de workshop wat u aan bedrijven kunt vragen en wat uw organisatie te bieden heeft, u krijgt tips over de Do´s en Don´ts in de samenwerking en u krijgt uitleg over de Meet en Matchmarkt.

Overige informatie

De workshop ‘Goede Zaken’ vindt plaats op dinsdagavond 16 september a.s. om 19.30 uur.(Locatie wordt t.z.t. bekend gemaakt) Deelnemers ontvangen na afloop een documentatiemap. Deze workshop is bedoeld voor verenigingen, stichtingen en instellingen in de gemeente Doetinchem en is zowel geschikt voor de kleinere vrijwilligersorganisaties als voor grotere ideële organisaties. Zie ookwww.goedezaken.eu

Uw aanmelding

Per organisatie kunnen maximaal twee personen deelnemen. Meld u snel aan om zeker te zijn van een plek. Aanmelden kan via een mail naar info@doetinchemseuitdaging.nl. Deze workshop is een uitstekende voorbereiding op de Meet en Matchmarkt welke op 9 oktober a.s. van 17.30 uur tot 19.00 uur zal plaatsvinden in de S.A.Z.A. Topsporthal te Doetinchem.

Winst voor verenigingen en stichtingen

Nieuwe samenwerkingen van maatschappelijke organisaties onderling of met een bedrijf kan veel kennis opleveren. Op de Meet en Matchmarkt ontmoeten de deelnemers in korte tijd veel potentiële partners en maken kennis met betrokken bedrijven die veel kunnen bieden. Zoals kennis en kunde, helpende handen, nieuwe netwerken, contacten met andere bedrijven, middelen, materialen, diensten en producten en nieuwe communicatiemogelijkheden.

De volgende Meet en Match Markt vindt plaats op 9 oktober a.s. in de S.A.Z.A. Topsporthal te Doetinchem. Wilt u erbij zijn?info@doetinchemseuitdaging.nl

De 3e Meet en Match Markt is een feit!

Dinsdag 8 oktober 2013 is er voor de 3e  keer een Meet en Match Markt gehouden in een pand van het Graafschapcollege te Doetinchem. Een zeer succesvolle bijeenkomt met als resultaat bijna 40 matches tussen de aanwezige bedrijven en maatschappelijke organisaties en verenigingen. Met een nog te verwachten na-ijl effect van enkele Matches was de totale opbrengst ruim 40 Matches met een waarde van 40.000 euro.