Partners en supporters

JOGG Doetinchem werkt met vele organisaties samen om de omgeving voor kinderen gezonder te maken. JOGG is een beweging. Een beweging wordt pas een succes als iedereen op zijn of haar manier, hoe groot of klein dan ook, meedoet. Ons uitgangspunt is dat we alleen samen met publieke, private en maatschappelijke krachten in de samenleving een gezond aanbod en een gezonde omgeving kunnen creëren.

Supporters

Als supporter ondersteunt u de doelstellingen van JOGG Doetinchem: voldoende bewegen, groente en fruit eten, water drinken en een gezonde omgeving. U draagt bij aan het behalen van deze doelen. Vanuit eigen expertise en mogelijkheden geeft u invulling aan het bevorderen van een gezonde leefstijl.

Partners

Partners verbinden zich voor minimaal drie jaar aan de aanpak. Partners ondersteunen de aanpak door concreet bij te dragen middels minimaal één van de onderstaande middelen:

Met mensen: personele capaciteit in de vorm van kennis, expertise en vrijwilligers (bijvoorbeeld hulp bij de organisatie van een evenement of communicatie)
Met middelen: bijdragen in natura, bijvoorbeeld fruit of waterflesjes
Met media: inzet van communicatieadvies en –middelen
Met munten: financiële bijdrage

Wilt u ook partner worden? Neem dan contact op met JOGG Regisseur Corine Koning.
Tel: 06-14 42 10 26 of c.koning@sportservicedoetinchem.nl.